Solis zonwering & rolluiken, Amsterdam

10 Beoordelingen
Geverifieerde lijst, geactualiseerd op 18-4-2020 van Michelle

Openingstijden

Deze tijden kunnen als gevolg van door de overheid opgelegde coronavirus-beperkingen variëren.
vrijdagvr
10:00 – 12:30
zaterdagza
10:00 – 12:30
zondagzoGesloten
maandagmaGesloten
dinsdagdi
10:00 – 17:00
woensdagwo
10:00 – 17:00
donderdagdo
10:00 – 17:00
Gesloten.
Opent in  7 h 28 min.
7 h 28 min

SHOWROOM open op woensdag en vrijdag van 10.00 - 12.30 uur én van 13.30 - 17.00 uur. Zaterdag van 10.00 - 15.00 uur. Ook op afspraak kunt u onze showroom bezoeken.

Economische Info

Vorige naam
Solis

Beschrijving

Solis is de specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in de regio Amsterdam - Haarlemmermeer. Een klein bedrijf met korte lijnen en uitstekende service. Wij bieden een groot assortiment kwaliteitsproducten zoals: screens, terrasoverkappingen, zonneschermen, garagedeuren, rolluiken, insectenwering, windschermen, raamdecoratie en meer. Bent u op zoek naar rolluiken reparatie en/of zonwering reparatie, zoals doek vervangen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Service en kwaliteit, daar staan wij voor!


Gedetailleerde beschrijving:
Zonwering is er in vele vormen, kleuren en materialen en afhankelijk van uw smaak, stijl van het gebouw en uw behoeften.
Solis denkt graag met u mee voor een passende oplossing om aan uw wensen en behoeften te kunnen voldoen.
Wij leveren uitstekende kwaliteit buitenzonwering en u heeft een ruime keuze uit het assortiment. Of u nu op zoek bent naar een zonnescherm, markiezen, screens, terrasoverkapping / veranda en/of (veiligheids-) rolluik; bij ons bent u aan het juiste adres!

Het is niet altijd nodig een geheel nieuw product aan te schaffen. Heeft u een defecte motor, zoekt u een nieuw doek zonnescherm? Ook voor zonwering reparatie en rolluiken reparatie kunt u ons benaderen.

Neem gerust contact met ons op bij vragen óf voor het maken van een vrijblijvend en gratis advies aan huis in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Amsterdam.
Beschrijving in een vreemde taal:
Solis is specialised in indoor and outdoor sunshade solutions.
A small business with short communication lines and excellent service.
We offer you a variety of sunshade solutions such as awnings, roller blinds, window styling, terrace covering, garage doors and more.
Also if you need reparation service we can help you out. We value quality, service, customization.
Visit our showroom in Amsterdam or check out the website for more information.
Trefwoorden:
Gordijnen, Zonwering, Rolluiken, Binnenzonwering, Screens, Lamellen, Markiezen, Buitenzonwering, Garagedeuren, Terrasoverkapping, Zonnescherm, Knikarmscherm, Uitvalscherm, Zonnewering, Jaloezieen, Veranda, Overkappingen, Windschermen, Insectenwering, Zonwering Buiten, Houten Jaloezien, Zonwering Detailhandel, Doek Zonwering, Horeca Zonwering, nieuw doek zonwering, Pergolazonwering, rolluiken Haarlem, rolluiken Haarlemmermeer, Rolluiken Reparatie, Zonwering Haarlem, zonwering Haarlemmermeer, Zonwering Reparatie
Verzorgingsgebied
Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Haarlem, Schalkwijk, Haarlemmermeer, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, Spaarndam, Lijnden, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Cruquis, Hillegom, Bennebroek, Hoofddorp, Velsen, IJmuiden
Gesproken talen
Engels, Duits, Nederlands
Beschikbare betalingsmethoden
 • Bank Transfer
  Bank Transfer
 • Cash
  Cash
 • Invoice
  Invoice
Solis zonwering & rolluiken zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Beoordelingen

Maartje Weesendorp

, dinsdag 19 mei 2020

Vriendelijke, professionele mensen die snel reageren/werken en fijn met je meedenken. Bij het installeren van de schermen werkten ze erg netjes en we zijn erg blij met het resultaat! Zeker aan te raden!

zaterdag 23 mei 2020

Dankjewel Maartje voor de mooie uitgebreide recensie. We zijn blij te horen dat je onze dienstverlening positief hebt ervaren! Zonnige groet, Piet en Michelle Stuij

Marina Gambirasio

, maandag 18 mei 2020

Hele. Goede persoonlijke en vakkundige service!

zaterdag 23 mei 2020

Dankjewel Marina! Dat vinden wij heel fijn om te horen. Geniet van het mooie weer; zonnige groet, Piet en Michelle Stuij

, woensdag 25 maart 2020

Deborah, 25 maart 2020
Rolpoort, rolluiken en dakoverkapping laten plaatsen door Solis zonwering & rolluiken. Eén dingentje ging niet goed. Meteen door de vakmannen naar wens herstelt. Verder is alles netjes geplaatst en afgewerkt. Solis zonwering & rolluiken is zeker aan te raden!

vrijdag 27 maart 2020

Dank voor de beoordeling en aanbeveling Deborah! Ik denk dat u de klikgoten bedoelt voor het wegwerken van de ontsierende elektrakabels? Dit is gelukkig weer naar wens herstelt/geplaatst; wij zijn blij te horen dat u onze diensten en producten kan aanraden. Wens u veel plezier en comfort van de producten! Zonnige groet, Piet en Michelle Stuij

, dinsdag 17 maart 2020

Gisteren is bij ons een Verano zonnescherm opgehangen door Piet en zijn medewerker. Er werd netjes gewerkt en gedacht in oplossingen. Wij zijn erg blij met deze aanschaf en kunnen op basis van deze ervaring het bedrijf aanbevelen. Ook qua offerte en verdere afwikkeling (Michelle) was het prima in orde.

dinsdag 17 maart 2020

Hartelijk dank voor uw recensie! Fijn te horen dat Piet goed heeft meegedacht in montageoplossingen ter plaatse en u onze dienstverlening kan aanbevelen. Wens u vele zonnige dagen toe om lekker te genieten onder het terrasscherm! Zonnige groet, Michelle Stuij

, vrijdag 13 maart 2020

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Heel blij, snelle service, vriendelijk vakkundig personeel

zaterdag 14 maart 2020

Dank voor je recensie Bärbel; blij te horen dat de producten en dienstverlening is bevallen

alle beoordelingen weergeven
Schrijf een beoordeling voor Solis zonwering & rolluiken!

Kent u Solis zonwering & rolluiken? Deel uw ervaring - schrijf een beoordeling!

Contacten

Michelle Stuij
AANKOOP

020 3311039


  Michelle Stuij
  VERKOOP

  020 3311039

   Premium-record boeken
   Facebook