Verrassend Tilburg en Meer, Loon op Zand

Geverifieerde lijst, geactualiseerd op woensdag 9 januari 2019

Openingstijden

zondagzo
0:00 – 8:00
10:00 – 24:00
maandagmaDe hele dag geopend
dinsdagdiDe hele dag geopend
woensdagwoDe hele dag geopend
donderdagdoDe hele dag geopend
vrijdagvrDe hele dag geopend
zaterdagzaDe hele dag geopend
Geopend.
Sluit in  6  11 h 24 min.
6  11 h 24 min

Economische Info

BTW Reg.
159442552B01

Beschrijving

Verrassend Tilburg & meer organiseert Bedrijfsuitjes en dagjes uit in Tilburg en rondom de Loonse en Drunense duinen. Bezoek en ontmoet bijzondere mensen in hun huiskamer. Laat je verrassen! Behalve de unieke ontmoetingsreizen organiseren we ook Ludieke en muzikale rondleidingen over de Spoorzone en langs de Piushaven. U kunt bij ons terecht voor een wisseldiner naar 3 verschillende nationaliteiten.
Elke gang nuttigt u aan tafel bij een andere gezin thuis. Eat&Meet uw mede Nederlanders! Naast dit alles organiseren we vele workshops zoals vliegers bouwen en oplaten, mozaïeken, hoelahoepen, Afrikaans dansen etc. In de kerstperiode zijn we druk met de gezellige kerstmarkten voor bedrijven waar personeel zelf hun kerstpakket kan samenstellen.
Voor nog veel leuke personeelsuitstapjes, kijk op onze arrangementenpagina op de site van Verrassend Tilburg & meer.


Gedetailleerde beschrijving:
Verrassend Tilburg & meer organiseert Bedrijfsuitjes en dagjes uit in Tilburg en rondom de Loonse en Drunense duinen. Bezoek en ontmoet bijzondere mensen in hun huiskamer. Laat je verrassen! In groepjes gaat u uit elkaar. Elk groepje bezoekt 2 of 3 bijzondere mensen. Mensen met een gedreven passie, hobby of levensverhaal. Na de reis komen de groepjes weer bij elkaar en is er heel veel aan elkaar uit te wisselen.
Voor na de ontmoetingsreis organiseren we een gezellig samenzijn rondom de kookpotten boven het houtvuur op een prachtige plek in het bos.

Rondleiding Spoorzone en Piushaven
Behalve de unieke ontmoetingsreizen organiseren we ook Ludieke en muzikale rondleidingen over de Spoorzone en langs de Piushaven.
U kunt mee met het Duo Peer&Geer of Lang&Gelukkig.

Eat&Meet. De culinaire wereldreis
U kunt bij ons terecht voor een wisseldiner naar 3 verschillende nationaliteiten. Elke gang nuttigt u aan tafel bij een andere gezin thuis. Eat&Meet uw mede Nederlanders! Zo kunt u aan tafel schuiven bij een Spaanse, Marokkaans, Syrisch, Pools, Turks of een van onze andere 175 nationaliteiten. Maak kennis met onze nieuwe Nederlanders.

Vele workshops:
Naast dit alles organiseren we vele workshops zoals vliegers bouwen en oplaten, mozaïeken, hoelahoepen, Afrikaans dansen etc. Leuk om te combineren met een ontmoetingsreis of rondleiding.

Zelfshop Kerstpakket
In de kerstperiode zijn we druk met de gezellige kerstmarkten voor bedrijven waar personeel zelf hun kerstpakket kan samenstellen. Aan diverse kraampjes zoekt het personeel zelf haar kerstpakket uit. Dit kan op het eigen bedrijf maar ook op een andere gewenste locatie.

Arrangementenpagina
Voor nog veel leuke personeelsuitstapjes, kijk op onze arrangementenpagina op de site van Verrassend Tilburg & meer.
Trefwoorden:
Evenementen, Evenementen en Beurzen, Arrangementen, Beurzen, Bedrijfsuitje, Evenementenbureau, Kinderfeestje, Workshops, Kerstpakket, Familiedag, Mozaiek, Kerstmarkt, Familieuitje, Natuurmonumenten, Vliegeren, Loonse en Drunense Duinen, Weg met de Baas, Bijzondere Ontmoetingen, Culinaire wereldreis, Eat&Meet, Het Witte Kasteel, Kookpotten, Ontmoetingsreis, Saskia Bodelier, Spoorzone Tilburg, Van Tilburg, Zelfshop Kerstpakket
Gesproken talen
Duits, Spaans, Engels
Verrassend Tilburg en Meer zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Verrassend Tilburg en Meer!

Deel je ervaringen!

Contacten

Saskia Bodelier
ONTVANGST

Bericht versturen

06-14635213

  Premium-record boeken

  Producten en diensten

  workshop-vliegeren
  Workshop Vliegeren Vliegers maken en oplaten. Gezellige activiteit voor bedrijven en families. We werken in duo's en gaan dan naar buiten om ze te zien vliegeren. Leuk in combinatie met een picknick of high tea 17,50 EUR

  Eat-Meet-Wereldreis
  Eat&Meet, culinaire wereldreis Eat & Meet zijn reisjes langs deze keukens en eettafels van de nieuwe Brabanders. Schuif aan het voorgerecht in de keuken van een Mexicaanse, ga aan tafel voor het hoofdgerecht bij een Syrisch gezin thuis en sluit af met een theeceremonie bij een Marokkaanse familie. 65 EUR

  bijhzondere-ontmoetingen
  Bedrijfsuitje Ontmoetingsreis Bezoek bijzondere mensen thuis. Ga op ontmoetingsreis en klop aan deuren waar u normaliter nooit binnen komt. Bezoek een transgender, kunstenaar, pater, mensen met een uitgesproken passie of hobby, Te vergelijken met Mand bijt hond of paradijsvogels. 31,50 EUR
  Facebook
  Twitter

  Vergelijkbare bedrijven in de buurt

  1. STRIECKENLAAN 3
   5175 CJ  Loon op Zand
   06 14635213
  2. Oranjeplein 35
   5175 BE  Loon op Zand
   06 25336614
  3. van Haestrechtstraat 2
   5171 RC  Kaatsheuvel
   0416 273 344
  4. Sibeliusstraat 539
   5011 JN  Tilburg
   06 87435065
  5. HILSESTRAAT 90
   5171 AE  Kaatsheuvel
   06 83578157
  6. VERDISTRAAT 32
   5144 XR  Waalwijk
   0416 651 733
  7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken