Tentfactory, Roden

Tentfactory
Aukemastraat 28
9301 CL Roden
Drenthe
Mobiel:
0639786410
Geverifieerde lijst, geactualiseerd 2 maanden geleden

Economische Info

KvK-nummer
01118825
BTW Reg.
8177446717B01

Beschrijving

Tentfactory staat klaar met luxe huurtenten in Tsjechie op Nederlandse campings. De tenten staan op ruime plaatsen met veel privacy en op een vlonder. De campings bieden animatie, zwemwater, net sanitair en mogelijkheden tot veel uitstapjes in de nabije omgeving. Camping Chvalsiny zit op 8 km van Cesky Krumlov, Camping Vidlak in Zuid Moravie nabij Telc en Camping Horejany op rijafstand van Praag.


Gedetailleerde beschrijving:
Tsjechië fans in hart en nieren! Graag willen wij u laten zien waarom Tsjechië een schitterend vakantieland is. De cultuur, natuur en actie hebben ons tot liefhebbers van het land gemaakt.

Sinds 2005 zijn wij actief in Tsjechië met verhuur van luxe tenten op de betere campings. We staan bekend als een betrouwbare en betrokken organisatie. Alle medewerkers van Tentfacory en de campings zullen hun uiterste best doen om van uw vakantie een fantastische tijd te maken. Om deze reden worden elk jaar de campings met de grootste zorg geselecteerd. De campings bieden schoon en goed sanitair, Nederlands vermaak voor het hele gezin, zwemwater en veel mogelijkheden tot bijzondere uitstapjes. Bovendien worden de campings hoog gewaardeerd door de ANWB en op Zoover.

Alle beschreven bezienswaardigheden zijn door onszelf bezocht. Veel foto’s op de site zijn door onszelf gemaakt of verkregen door de campings. Mocht u iets specifiek willen bezoeken, op wandelvakantie, vissen, kastelentocht of een vakantie vol actie, vraag ons gerust naar meer informatie wij vertellen u er graag over.
Trefwoorden:
Kampeervakantie, Cesky Krumlov, Glamping Tsjechie, Huur Tenten, Moravie, Nederlandse Camping in Tsjechie, Nederlandse Camping met Zwembad, Praag Vakantie, Tent Huren Tsjechie, Tsjechie Kampeervakantie, Vakantie Tsjechie, Verhuur Bungalowtent, Verhuur Luxe Tenten, Verhuur Tunneltent, Zuid Bohemen
Tentfactory zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Tentfactory!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook