SWERF (Stichting WAVAN Education Research Foundation), Zeist

SWERF (Stichting WAVAN Education Research Foundation)
Laan van Vollenhove 812
3706 AA Zeist
Utrecht
Telefoon:
030 693 0630
Main
Neem vandaag contact op
geactualiseerd 8 dagen geleden

Openingstijden

vrijdagvr
9:00 – 17:00
zaterdagzaGesloten
zondagzoGesloten
maandagma
9:00 – 17:00
dinsdagdi
9:00 – 17:00
woensdagwo
9:00 – 17:00
donderdagdo
9:00 – 17:00
Gesloten.
Opent in  1 h 7 min.
1 h 7 min

groepscursussen na voorafgaande aanmelding (basiscursus en nascholing)

Beschrijving

Samenwerken aan het ideaal om te voldoen aan de behoefte voor acupunctuuronderwijs in Nederland. Met dat doel is de Stichting WAVAN Education and Research Foundation (SWERF) in 2015 opgericht. De Wetenschappelijke Artsen Vereniging voor Acupunctuur in Nederland (WAVAN) had hierin het initiatief. Wij verzorgen sindsdien zowel basisopleidingen acupunctuur voor afgestudeerde artsen, als ook nascholing voor alle acupuncturisten.

SWERF is actief op onderwijs in medische acupunctuur aan artsen en tandartsen. Wij hebben een basiscursus die 200 uur neemt (voor artsen) en een nascholingencyclus van 6 maal per jaar die actuele opvattingen binnen het vakgebied onderwijst aan artsen en therapeuten.

Onze basiscursus is vooral gericht op Traditional Chinese Medicine (TCM) de theorie, de analyse en therapie strategieën. Daartoe is de basiscursus onderverdeeld in 120 uur theorie kennis en 80 uur praktisch onderricht (klinisch onderwijs).

De einddiploma's zorgen voor toelating op de lijsten van praktiserende artsen medische acupunctuur van de verzekeraars, waardoor de facturen van deze artsen worden vergoed door de verzekeraars in Nederland.

Schrijf u in voor de basiscursus en nascholingen via de inschrijfformulieren op de website.

 1. reservation

Trefwoorden:
Hernia, Stoppen met roken, Fibromyalgie, Migraine, Moxa, Cupping, Chinese geneeskunde, Menstruatieklachten, Electro acupunctuur, Chinese kruiden, Oor Acupunctuur, Hoofdpijn, Nekklachten, Begane grond, Alleen op afspraak, Gehandicaptenparkeerplaats, Massage, Cursussen, Workshops, Manuele Therapie, Revalidatie, Stress, Depressie, ADHD, Vermoeidheid, Hyperventilatie, Preventie, Schouderklachten, Allergie, Eczeem, Dry needling, Artrose, Overgangsklachten, Slaapproblemen, Maagklachten, Zwangerschapsklachten, Hooikoorts, Darmklachten, Pijnklachten, Buikpijn, Tennisarm, Psychische klachten, Pijnbestrijding, Rugklachten rugpijn, Bekkeninstabiliteit, Chinese acupunctuur, Klassieke acupunctuur, Prikkelbare darm, Acupressuur, Vruchtbaarheid, Gynaecologische klachten, Nekhernia, Kruidentherapie, Verslavingen, Hartklachten, Cosmetische acupunctuur, Schedelacupunctuur, Japanse Acupunctuur, Laseracupunctuur, Tui na Tuina
Categorieën
Acupunctuur
Betrokkene kamers of verenigingen

WAVAN, ICMART

SWERF (Stichting WAVAN Education Research Foundation) zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor SWERF (Stichting WAVAN Education Research Foundation)!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. Arienslaan 34
  3705 VL  Zeist
 2. BERKENLAAN 5
  3707 BA  Zeist
 3. LELIESTRAAT 35A
  3702 CA  Zeist
 4. Nelson Mandelalaan 120
  3707 KP  Zeist
 5. LAAN VAN BEEK EN ROYEN 39
  3701 AK  Zeist
 6. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken