Sensanitair, Harderwijk

Openingstijden

woensdagwoDe hele dag geopend
donderdagdoDe hele dag geopend
vrijdagvrDe hele dag geopend
zaterdagzaDe hele dag geopend
zondagzoDe hele dag geopend
maandagmaDe hele dag geopend
dinsdagdi**De hele dag geopend
Kerstmis - De openingstijden kunnen afwijken

Economische Info

KvK-nummer
59703245
BTW Reg.
NL853611191B01

Beschrijving

Passie voor design, kwaliteit, betaalbaarheid, betrouwbaarheid, persoonlijk en een snelle gratis levering. Dit zijn de punten waar wij op letten in onze samenwerking met fabrikanten en leveranciers. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1 daar gaan wij ver voor. Dit zie je terug in onze service.


Gedetailleerde beschrijving:
Passie voor design, kwaliteit, betaalbaarheid, betrouwbaarheid, persoonlijk en een snelle gratis levering. Dit zijn de punten waar wij op letten in onze samenwerking met fabrikanten en leveranciers. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1 daar gaan wij ver voor. Dit zie je terug in onze service.

Dit klinkt natuurlijk allemaal erg leuk maar wat betekent dit nu daadwerkelijk voor jou als consument. Dit leggen wij erg graag uit; Design; Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sanitair. Wij zijn aanwezig op alle toonaangevende beurzen op het gebied van sanitair en werken samen met fabrikanten wanneer het gaat om productontwikkeling.
Kwaliteit; alle producten worden uitvoerig getest voor deze worden opgenomen in het assortiment. Dit doen wij niet alleen voor jou als tevreden klant maar ook om er voor te zorgen dat wij minder tijd en energie kwijt zijn aan garantieafhandelingen en producten die retour gezonden worden.
Betaalbaar; Door goede samenwerking met fabrikanten en leveranciers weten wij goede afspraken te maken waardoor wij producten voor een concurrerende prijs kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij een zeer ruim assortiment waardoor wij voor ieder budget een passende oplossing hebben.
Betrouwbaar; naast het uitvoerig testen van al onze producten zijn deze ook allemaal gecertificeerd volgens de Nederlandse en Europese normen en keurmerken. (NEN, ISO, KIWA CE). Daarnaast zijn wij aangesloten wij Webshop Keurmerk ( https://www.keurmerk.info ) het grootste keurmerk van Nederland en Europa.
Persoonlijk; Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden, advies te geven en te ondersteunen bij iedere uitdaging. Bij een bijzonder product nemen wij contact op om vooraf te bespreken wanneer wij een product het beste kunnen leveren en welke maatregelen jij het beste kan nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00, per email en WhatsApp.
Gratis levering; Al o
Trefwoorden:
Sanitair, Badkamers, Designradiator, Badmeubels, Ligbad
Sensanitair zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Sensanitair!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. PASCALSTRAAT 3
  3846 AL  Harderwijk
 2. Stephensonstraat 1/B
  3846 AK  Harderwijk
 3. J.P. Heijelaan 31
  3842 CJ  Harderwijk
 4. HARDERWIJKERWEG 224
  3852 AK  Ermelo
 5. Dokter Holtropstraat 136
  3851 JM  Ermelo
 6. Gaffel 6
  3891 KD  Zeewolde
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken