Mobile Runway services, Nijmegen

Cylex Premium-record
Meer ervaren

Openingstijden

donderdagdo
9:00 – 18:00
vrijdagvr
9:00 – 18:00
zaterdagzaGesloten
zondagzoGesloten
maandagma
9:00 – 18:00
dinsdagdi
9:00 – 18:00
woensdagwo
9:00 – 18:00
Geopend.
Sluit in  6 h 27 min.
6 h 27 min

Economische Info

KvK-nummer
69440719

Beschrijving

Mobile Runway services ontwikkelt zowel standaard- als maatwerk software. Daarnaast bieden wij additionele diensten aan zoals online data opslag. Onze missie is om een web portal te bieden waarin u maar 1 keer hoeft in te loggen en dan vele (online) applicaties ter beschikking heeft. En dat moet allemaal minstens net zo snel werken als dat u software lokaal installeert. Ook is onze portal geschikt voor mobiele apparaten, zoals smart-phone.

Door ons ontwikkeld maatwerk draait ook in onze portal. Wij kunnen daardoor veel sneller bouwen, omdat wij componenten van onze portal zullen hergebruiken. Wij zijn flexibel en innovatief en gebruiken daarom altijd de nieuwste technieken. Ook al is onze portal beschikbaar via internet, wij kunnen ook koppelingen leggen met uw interne systemen. Om dat veilig te doen, krijgt beveiliging bij ons extra aandacht.

Registreer uw bedrijf en maak gratis kennis met onze portal.


Gedetailleerde beschrijving:
Mobile Runway services ontwikkelt zowel standaard- als maatwerk software. Daarnaast bieden wij additionele (online) diensten aan. Wij richten ons daarbij op kleine- tot middelgrote bedrijven.

Onze missie is om een web portal te bieden waarin u maar 1 keer hoeft in te loggen en dan vele online applicaties ter beschikking heeft. Wij vinden dat dat echter wel net zo snel moet werken als lokaal geinstalleerde software. Ook moeten al uw bedrijfsgegevens natuurlijk veilig zijn voor onbevoegden.

Onze portal is ook geschikt voor mobiele apparaten zoals een smart-phone of tablet. Veel handscanners (voor bijv. in het magazijn of winkel) met een moderne browser kunnen ook onze portal draaien. U hoeft voor mobiele apps dus geen andere leverancier te zoeken. Ook kunnen wij grote stukken software hergebruiken in mobiele apps.

Standaard applicaties:
- File explorer voor online bestandsopslag
- Communicatie software (chat, bellen, enz.)
- Email cliënt
- Volg ons op twitter of linkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe apps

Maatwerk software:
Voor al uw software. Wij kunnen (EDI) koppelingen maken met uw overige (software)systemen. Niet alleen uw kantoorautomatisering is bij ons in goede handen, wij hebben ook al veelvuldig software gemaakt voor bijv. magazijnen, vrachtauto's en terminals in een fabriek.
Trefwoorden:
Software, Maatwerksoftware, Software ontwikkeling, Ontwikkelen, Kantoorautomatisering, Softwarehouses, Dataverwerking, Datacommunicatie, CRM, Erp, Automatisering voor Bedrijven, Automatiseringsbureau, Computer Software, Online Opslag, Mobiele Apps
Mobile Runway services zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Mobile Runway services!

Deel je ervaringen!