Lichter Leven, Rotterdam

Openingstijden

zondagzoDe hele dag geopend
maandagmaDe hele dag geopend
dinsdagdiDe hele dag geopend
woensdagwoDe hele dag geopend
donderdagdoDe hele dag geopend
vrijdagvrDe hele dag geopend
zaterdagzaDe hele dag geopend

Economische Info

KvK-nummer
52389642
BTW Reg.
NL 153 204 503 B01

Beschrijving

Holistische coaching en training voor een emotioneel en mentaal gezond leven. Met onder andere mindfulness, meditatie, innerlijk kind werk, lichaamswerk, de bep methode, holistisch jaartraining,


Gedetailleerde beschrijving:
In onze huidige cultuur wordt er steeds meer van je verwacht, stress is niet voor niets verzuimoorzaak nummer 1.
De wereld verandert, daar kun je niets aan doen. Van nature houden mensen niet van verandering, logisch dat je je daar tegen gaat verzetten. En juist dat verzet levert stress op.
Stress ontstaat niet zomaar. Het gaat vaak gepaard met vaste patronen en overtuigingen.
Deze zijn ontstaan in je jeugd, door de jaren heen, door de mensen om je heen en de maatschappij waarin je leeft. Holistisch therapeut Mireille Spithorst heeft hiervoor een emotionele en mentale toolkit ontwikkelt genaamd de BeP-Methode.
“Als je je been breekt ga je naar de dokter en neem je rust, als je teleurgesteld raakt in jezelf ga je gewoon door. Dat is niet logisch, je psychische klacht neemt hierdoor alleen maar toe en zal op den duur veranderen in burn-out, depressie, eenzaamheid en nog meer teleurstelling.”
Het is noodzakelijk dat je een emotionele toolkit voor jezelf hebt voor als er iets gebeurd, net zoals dat het belangrijk is dat je een ehbo trommel in huis hebt voor als je lichaam een wondje krijgt.
Binnen de BeP-Methode leer je voor jezelf een toolkit samen te stellen. En dat niet alleen je gaat ook oude “shit” van jezelf en wat anderen jou hebben aangedaan opruimen.
“Als je niet meer in de rommel wil leven ga je ook eerst je huis opruimen en schoonmaken. Maar als het om emotionele ballast gaat vergeet men het opruimen vaak, maar wil je wel met een schone lei verder leven. Dat is niet logisch, je kunt geen nieuw huis bouwen boven op het oude.”
Trefwoorden:
Coaching, Burnout, Therapie, Depressie, Meditatie, Mindfulness, Stress, Eenzaamheid, Holistisch, Coachingstraject, Zelfontwikkeling, Jaartraining, Bep Methode, Bep-Methode, Lichter Leven, Regie Over Je Leven, Simpel Leven
Lichter Leven zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Lichter Leven!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. ANTONY DUYKLAAN 5-7
  3051 HA  Rotterdam
 2. Kleiweg 5-A
  3051 GH  Rotterdam
 3. Juliana Van Stolberglaan 27-B
  3051 CB  Rotterdam
 4. Straatweg 34A/B
  3051 BG  Rotterdam
 5. VILLAPARK 3
  3051 BP  Rotterdam
 6. ROZENLAAN 16
  3051 LR  Rotterdam
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken