Huls Staalbouw B.V., Zwartemeer

Huls Staalbouw B.V.
Kamerlingswijk OZ 8c
7894 AJ Zwartemeer
Drenthe
Telefoon:
0591 391 286

Economische Info

Bedrijfsnaam
Huls Staalbouw B.V.
KvK-nummer
04088754
BTW Reg.
NL818726131B01
Vestigingsnummer
000009331409

Beschrijving

Huls Staalbouw B.V.: specialist in maatwerk actief in o.a. de sectoren bouw, industrie, infra, petrochemie en overheden.


Gedetailleerde beschrijving:
Huls Staalbouw B.V. is een modern uitgerust metaalbewerkingsbedrijf met een ruime ervaring in engineering, fabricage, conservering en montage van o.a. staalconstructies, hallenbouw, trappen, bordessen, alsmede maatwerk in staal, rvs en aluminium (special products). Onze productielocatie is gevestigd te Zwartemeer, daarnaast hebben we een afhaaldepot gevestigd op het industrieterrein Open Einde te Musselkanaal.
Wij werken veelal voor opdrachtgevers uit de noordelijke provincies, actief in de sectoren bouw, industrie en infra. Daarnaast bouwt onze afdeling hallenbouw voor diverse opdrachtgevers geheel in eigen beheer casco bedrijfshallen.
Huls Staalbouw B.V. is een bedrijf dat het verschil maakt als het om constructieve oplossingen gaat. Dit doen wij onder andere door bij u als klant de juiste vragen te stellen, die er toe leiden dat wij samen met u tot een optimale oplossing komen voor uw constructieve vraagstukken. Een oplossing die maximaal aansluit bij uw eisen en wensen.
Doordat Huls Staalbouw B.V. de volledige productie in eigen hand houdt, garanderen wij kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Hierbij worden alle dragende staalconstructies geproduceerd en geleverd conform NEN-EN-ISO 1090, dus met CE-markering. Hiervoor hebben wij een gecertificeerde FPC (Factory Production Control) t/m EXC2.
Wij kunnen het gehele proces van productie tot montage voor u managen, via één aanspreekpunt. Onze onderneming is aangesloten bij de Metaalunie, wij werken volgens de richtlijnen van ISO 9001, zijn Kenteq “Erkend Leerbedrijf” en VCA* gecertificeerd.
Trefwoorden:
Trappen, Bordessen, Machinebouw, Hekwerk, Staalconstructie, Kleinmetaal, Casco Hallenbouw, Serieproductie van Metaalproducten
Huls Staalbouw B.V. zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Huls Staalbouw B.V.!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken