Hersbach Consultancy, Maassluis

Hersbach Consultancy
Ferdinand Bolplein 19
3141 GB Maassluis
Zuid-Holland
Neem vandaag contact op
geactualiseerd 3 maanden geleden

Beschrijving

Workflows en processen. Die doorgrondt en optimaliseert Hersbach Consultancy als procesoptimalisatie-consultant en Scrum Master. Zodat ze niet alleen logischer, maar ook sneller werken, met onder andere tijdbesparing als resultaat. Met onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar de processen die de fundering vormen van het bedrijf. We dagen hen daarbij uit om terug te gaan naar de kern van het bedrijf: het ‘waarom’. Zo wordt er weer stilgestaan bij de visie en de missie kunnen de processen daarop aangepast worden.

Onze werkzaamheden draaien om één ding: optimalisatie. Daar maken werknemers een essentieel onderdeel van uit. We werken daarom samen met ze en creëren bewustwording. Alle kennis van de uiteindelijke optimalisatie is namelijk al aanwezig in het bedrijf, wij zorgen ervoor dat die kennis naar boven komt én benut wordt.


Trefwoorden:
Projectmanagement, Innovatie, Bedrijfsvoering, Verandermanagement, Procesmanagement, Change Management, Teamontwikkeling, Procesbegeleiding, Procesverbetering, Business Development, Ict Implementatie, Gratis offerte, Coaching, Opleidingen, Trainingen, Koffie, ICT, Consultancy, Advies bedrijfsadvies, Het nieuwe werken, Procesoptimalisatie, Vrijblijvende Afspraak, Agile
Categorieën
Management & Managementadvies, MKB-Consultants
Hersbach Consultancy zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Hersbach Consultancy!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. REMBRANDTLAAN 83
  3141 HK  Maassluis
 2. FRANS VAN MIERISPLEIN 7
  3141 GC  Maassluis
 3. G A BREDEROLAAN 69C
  3141 CD  Maassluis
 4. BOSBOOM TOUSSAINTSTRAAT 28
  3141 CA  Maassluis
 5. Ruysdaelstraat 15-D
  3141 HN  Maassluis
 6. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken