Helende Halte, Haarlem

Helende Halte
Kinderhuissingel 4
2013 AS Haarlem
Noord-Holland
Mobiel:
06 12615505

Economische Info

KvK-nummer
66879388
BTW Reg.
NL1911.78.780.B01

Beschrijving

Praktijk voor CranioSacraal Therapie, Visceraal Therapie en Fysiotherapie in Haarlem door Ralph Schmidt en Sandra Klous.


Gedetailleerde beschrijving:
Craniosacraal therapie
De craniosacraal therapeut bekijkt je lichaam en geest als één geheel, met het bindweefsel als rode draad. Door (de beweging van) dit weefsel van je voeten naar je schedel te volgen, voelt de therapeut waar er ‘opstoppingen’ zitten. Met zachte aanrakingen en subtiele, nauwelijks voelbare bewegingen brengt de therapeut het hele bindweefsel- systeem -en daarmee het lichaam- weer in balans.
Dit gaat soms gepaard met een emotionele ontlading die te maken kan hebben met een (oud) trauma. Je lichaam krijgt hierdoor groen licht om weer te gaan stromen en dat is direct voelbaar. Vaak heeft de craniosacraal thera- peut maar enkele behandelingen nodig om de motor van het zelfherstellend vermogen weer op gang te brengen.

Zelfherstellend vermogen
Het uitgangspunt van de therapie is dat het lichaam in principe het vermogen heeft om zichzelf te herstellen, als het maar de kans krijgt. Dit natuurlijke proces kan verstoord zijn door een verminderde veerkracht van het lichaam na een ongeluk of operatie, bij ziekte, stress of verkeerde voeding. Ook in dit soort gevallen kan cranio- sacraal therapie als katalysator uitkomst bieden.
Deze therapievorm -ontwikkeld door de Amerikaanse osteopatisch arts John Upledger- verbetert de functie van het centrale zenuwstelsel, lost de negatieve e ecten van stress op, verhoogt de weerstand tegen ziekten en laat je weer lekker in je vel zitten. Door de zachte benadering is craniosacraal therapie ook heel geschikt voor baby’s en kinderen!
Trefwoorden:
Fysiotherapie, Cranio Sacraal therapie, Viscerale Therapie, Bindweefsel Therapie, Visceraal Therapie
Helende Halte zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Helende Halte!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. JOHAN VAN VLIETSTRAAT 85
  2013 AR  Haarlem
 2. Duvenvoordestraat 49-Rd
  2013 AC  Haarlem
 3. DUVENVOORDESTRAAT 41
  2013 AB  Haarlem
 4. KINDERHUISVEST 17
  2011 NN  Haarlem
 5. Duvenvoordestraat 41-Zw
  2013 AB  Haarlem
 6. KRUISWEG 59
  2011 LB  Haarlem
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken