De Houtfabriek, Westbroek

De Houtfabriek
Kerkdijk 24a
3615 BE Westbroek
Utrecht
Geverifieerde lijst, geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden

Economische Info

KvK-nummer
30285055
BTW Reg.
NL8222.72.787.B.01

Beschrijving

HOUTEN VLOEREN
Ben je op zoek naar een klassieke of juist een heel unieke vloer? We helpen je graag bij het samenstellen van
jouw ideale houten vloer.

TAFELS OP MAAT
Bij De Houtfabriek kan je naar eigen smaak een tafel op maat laten maken. Lengte, breedte, houtsoort, afwerking; we maken de tafel zoals jij hem wilt hebben.

MAATWERK MEUBELS
Bij het ontwerp van een meubel op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. De wensen van onze klanten zijn soms heel specifiek. Wij zorgen er dan ook dat het meubel eruit komt te zien zoals jij dat wilt.

STALEN DEUREN & PUIEN
Een stalen deur of een stalen pui geeft een ruimtelijk effect aan elk huis. Onze stalen deuren en puien zijn verkrijgbaar in een industriële en moderne look.


Gedetailleerde beschrijving:
HOUTEN VLOEREN
Ben je op zoek naar een klassieke of juist een heel unieke vloer? We helpen je graag bij het samenstellen van
jouw ideale houten vloer. Ga je voor een visgraat of planken vloer? En welke afwerking kies je? Vanwege de vele opties geven we je graag advies op maat.

TAFELS OP MAAT
Bij De Houtfabriek kan je naar eigen smaak een tafel op maat laten maken. Eigen ideeën zijn welkom! Lengte, breedte, houtsoort, afwerking; we maken de tafel zoals jij hem wilt hebben. Op basis van onze jarenlange ervaring geven we je graag advies.

MAATWERK MEUBELS
Naast tafels op maat maken wij ook meubels op maat. Bij het ontwerp van een meubel op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. De wensen van onze klanten zijn soms heel specifiek. Wij zorgen er dan ook dat het meubel eruit komt te zien zoals jij dat wilt.

STALEN DEUREN & PUIEN
Een stalen deur of een stalen pui geeft een ruimtelijk effect aan elk huis. De kenmerken voor een industriële look zijn grovere lasnaden en een neutrale coating, waardoor het ruige staal goed zichtbaar blijft. Kies je voor een moderne look, slijpen we de lasnaden weg en poedercoaten we de stalen deur of pui in een RAL kleur naar keuze. Omdat er zeer veel mogelijkheden zijn, lichten we de opties graag in een persoonlijk gesprek aan je toe.
Trefwoorden:
Houten Vloeren, Eettafels, Boekenkast op Maat, Tafels op Maat, Maatwerk Meubels, Stalen Deuren, Kamer en Suite, Uitschuiftafel, Stalen Puien, Boomstamtafel, Wandkasten op Maat, Salontafel op Maat, Tv Meubel op Maat, Ronde Tafel, Loftdeur, Tafel op Mat, Uitschuifbare Tafel
De Houtfabriek zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor De Houtfabriek!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. TIGRISDREEF 45
  3564 GH  Utrecht
 2. FLORIDADREEF 108/A
  3565 AM  Utrecht
 3. MOLENWEG 33
  3738 DD  Maartensdijk
 4. NEVADADREEF 32-34
  3565 CC  Utrecht
 5. CLEOPATRADREEF 275
  3561 RL  Utrecht
 6. NIEUW-LOOSDRECHTSEDIJK 204
  1231 LE  Loosdrecht
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken