Adviesbureau Thijs Pensioenconsultants BV, Rijswijk

Adviesbureau Thijs Pensioenconsultants BV
Alexanderlaan 30
2281 XR Rijswijk
Zuid-Holland
0182 613 809
0644300588
0182 613 768
Geverifieerde lijst, geactualiseerd 13 dagen geleden van Sven Thijs

Openingstijden

donderdagdo
8:00 – 17:00
vrijdagvr
8:00 – 17:00
zaterdagzaGesloten
zondagzoGesloten
maandagma
8:00 – 17:00
dinsdagdi
8:00 – 17:00
woensdagwo
8:00 – 17:00
Gesloten.
Opent in  4 h 32 min.
4 h 32 min

Afspraken in de avonduren mogelijk.

Economische Info

Bedrijfsnaam
Adviesbureau Thijs Pensioenconsultants B.V.
KvK-nummer
29043681
BTW Reg.
NL 29043681B01
Oprichtingsdatum
1999
Beheer
S.A. Thijs

Beschrijving

Al sinds 1995 is Thijs Pensioenconsultants dé onafhankelijke pensioenadviseur voor zelfstandig ondernemers (mét en zonder personeel) en de directeur grootaandeelhouder (DGA). Deskundig, 100% objectief, persoonlijk en toegankelijk, dat zijn onze kernwaarden. Wat wij niet doen is pensioenen verkopen. Er is geen belang bij een verzekeringsmaatschappij of bank.

Thijs Pensioenconsultants richt zich met name op zelfstandig ondernemers:

Iedereen met een eigen onderneming die zelfstandig aan zijn pensioenopbouw werkt
Iedereen met een eigen onderneming die een zakelijk conflict heeft of gaat scheiden
Dit kan een ondernemer met of zonder personeel zijn, een directeur grootaandeelhouder (DGA) of een zzp-er of starter. Maar we zijn er net zo goed voor de adviseurs van de ondernemer:

Accountants en belastingadviseurs
Advocaten en juristen
Assurantietussenpersonen
Mediators zonder financiële achtergrond

 1. Homepage
 2. Pensioenadvies

Gedetailleerde beschrijving:
Het onafhankelijk adviseren van ondernemers over hun pensioenopbouw en de vele keuzes die hierbij te maken zijn. Dat is, in één zin, wat we doen. Daarbij denken we niet alleen aan later, maar ook aan nu. Want uw pensioenregeling moet nu wel op te brengen zijn. Belangrijke veranderingen in uw leven die nu plaatsvinden, hebben invloed op uw pensioen later. Een goede pensioenregeling is een essentieel onderdeel van zelfstandig ondernemen. Daar helpen wij graag bij.

Voorbeelden van pensioenvragen waar wij u graag bij helpen:
Enkele pensioenvragen waar wij u graag mee helpen:

Wat zijn precies mijn oudedagreserves?
Hoe hoog is mijn inkomen na mijn pensioendatum?
Wat ontvangen mijn nabestaanden bij (vroegtijdig) overlijden?
Zijn er verbeterpunten om het gewenste inkomen ook daadwerkelijk te realiseren?

Als pensioenconsultants adviseren wij ondernemers en directeuren-grootaandeelhouders over hun pensioen en oudedagsvoorziening. Dit doen we rechtstreeks, maar ook op verzoek van accountants, belastingadviseurs, advocaten, mediators of andere intermediairs. Of het nu gaat om specialistisch advies of een second opinion, wij zijn uw pensioenpartner op fiscaal, actuarieel en juridisch gebied.
Trefwoorden:
Pensioenadviesbureaus, Pensioen, Pensioenregelingen, Pensioenadvies, Pensioenadviseur, Van Rijswijk, Gouden handdruk, Regio Leiden, Pensioencommunicatie, Pensioenberekening, Business Mediation, Pensioenadvies Dga, Regio den Haag, Advies Pensioen, Pensioen Adviesbureaus, Pensioen Adviseurs, Pensioen Arbeidsongeschiktheid, Pensioen Echtscheiding, Pensioen Ontslag, Pensioen Trouwen, Pensioenadvies Ondernemers, Pensioenadviesburo, Stamrecht Advies, pensioen overzicht, Regio Alphen, Regio Boskoop, Regio Gouda, Regio Waddinxveen
Verzorgingsgebied
Zuid-Holland, Noord-Holland, Amsterdam, Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer, Rotterdam, Schiedam, Capelle a/d Ijssel, Leiden, Alphen a/d Rijn, Delft, Utrecht, Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Dordrecht, Westland, Delft, Amstelveen, Spijkenisse, Leidschendam, Gouda, Waddinxveen, Bodegraven, Reeuwijk, Boskoop, Nieuwegein, Katwijk, Noordwijk, Zeist, Lisse, Woerden, Ridderkerk, Zwijndrecht, Groene Hart, Randstad, Barendrecht, Pijnacker, Nootdorp, Moerkapelle, Moerdijk, Maassluis, Krimpen aan den IJssel, Nieuwkoop, Leiderdorp, Wassenaar, Voorschoten, Oegstgeest, Nieuwerkerk aan den IJssel, Hillegom, Rijnwoude, Delfland, Noordwijkerhout, Breukelen, Rozenburg, Schoonhoven, Oudewater, Bergambacht, Abcoude, Zoeterwiude, Moordrecht
Gesproken talen
Nederlands, Engels
Adviesbureau Thijs Pensioenconsultants BV zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Speciale aanbieding

!!!

Gratis eerste adviesgesprek!

Vervaldatum: 28 feb 2019
Coupon Code: Cylex2018
Printen

Coupon delen op: Facebook Twitter

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Adviesbureau Thijs Pensioenconsultants BV!

Deel je ervaringen!

Contacten

Sven  Thijs
MANAGEMENT

Bericht versturen

0182-613809

Premium-record boeken

Producten en diensten

Advies bij gouden handdruk oprichten stamrecht Een stamrecht is een recht op een uitkering, die ofwel direct ingaat, of op een later tijdstip. In sommige gevallen, bijvoorbeeld als u een gouden handdruk meekrijgt bij ontslag, of als u een eenmanszaak omzet in een BV, kan het nuttig zijn een stamrecht BV op te richten.

Interim- en projectmanagement ohgv pensioenadvisering Naast pensioenadvisering richten wij ons ook meer en meer op interim- en projectmanagement voor financiële dienstverleners zoals banken, verzekeraars, intermediairs en pensioenfondsen. Of u nu een concreet project heeft waarvoor u extra expertise nodig heeft, of op zoek bent naar iemand

Pensioencommunicatie en pensioenvoorlichting voor werkgevers Regelmatig maken we voor u een helder overzicht van de opgebouwde waarde van uw pensioen, zodat u in één oogopslag ziet waar u op kunt rekenen. Nu en in de toekomst. En we bespreken met u of er nog belangrijke veranderingen zijn in uw eigen omstandigheden.

Pensioenplanningen Een pensioenplanning is eigenlijk het omgekeerde van een pensioenberekening. In plaats van berekenen wat er maximaal mag, gaan we uit van wat u op de pensioendatum nodig denkt te hebben. Aan de hand van verschillende scenario’s wordt teruggerekend wat er nu ingelegd moet worden om later

Pensioenberekeningen Een pensioenberekening is bijna altijd een vast onderdeel van een breder pensioenadvies. Simpelweg betekent het dat er wordt berekend hoeveel u als ondernemer per jaar maximaal mag toevoegen aan uw pensioenvoorziening om binnen de fiscale grenzen te blijven.
Alle producten bekijken
Twitter

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. WESTEINDE 136
  2275 AH  Voorburg
 2. Laan Van Zuid Hoorn 51
  2289 DC  Rijswijk
 3. LAAN VAN HAAGVLIET 3
  2271 XL  Voorburg
 4. LAAN VAN HAAGVLIET 3
  2271 XL  Voorburg
 5. Raadhuisstraat 3
  2271 DG  Voorburg
 6. VAN DER DUYNSTRAAT 156
  2515 NM  'S-Gravenhage
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken