WBA Bouwkundig Advies, Ede

voor meer dan 2 jaar geleden geactualiseerd

Economische Info

KvK-nummer
515305540000

Beschrijving

WBA Bouwkundig Adviesbureau Ede is toonaangevend bouwkundig adviesbureau centraal gelegen in Ede. Door onze ervaring bij diverse bouwkundig adviesbureau`s, architectenbureau`s en aannemers weten wij wat er speelt in de bouwwereld.
Heeft u een bouwkundig vraagstuk? Wij nemen u bij de hand en leveren van idee tot de inrichting het noodzakelijke maatwerk.
Door onze kleinschalige opzet kunnen wij u voorzien van de optimale prijs/kwaliteit garantie en snelle service.

Kernactiviteiten WBA
- begeleiding van kleine en grote projecten zoals aanbouwen en nieuwbouw van oa. woningen.
- bouwaanvragen
- tekenwerk en engeneering
- constructie + div. berekeningen
- grondonderzoek, funderingsadviezen etc.
- projectomschrijvingen
- kostenbepaling en calculatie
- aan en verkoopkeuringen
- begeleiding bij opleveringen

Heeft u vragen over onze mogelijkheden dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend en informatief gesprek.


Gedetailleerde beschrijving:
U heeft ideeën voor een bouwproject of verbouwing, maar hoe kunt u een dergelijk project in goede banen leiden? Wij nemen de rol van opdrachtgever over en kunnen u ondersteunen bij alle facetten van het bouwproces. De organisatie en coördinatie van uw project is bij ons in goede handen. Wij willen u van dienst zijn om u problemen op een efficiënte manier, en tot volle tevredenheid van de klant op te lossen. WBA Bouwkundig Advies begeleidt u tijdens het bouwproces, van idee tot inrichting. Onze kernactiviteiten bestaan uit: - Bouwbegeleiding bij verbouwingen & nieuwbouw van woningen vanaf het idee tot en met de inrichting - Bouwvergunningsaanvragen d.m.v. alle benodigde gegevens t.b.v.
de desbetreffende gemeente - Tekenwerk & engineering van alle soorten bouwwerken. - Projectomschrijvingen in de vorm van een technische omschrijving of een Stabu standaard bestek - Diverse berekeningen bestaande uit oa. constructieve berekeningen voor beton, hout- en staalconstructies, EPC berekeningen, daglichtberekeningen, ventilatieberekeningen, galmberekeningen, bouwbesluittoetsing, oppervlakteberekeningen volgens de NEN 2580 - Funderingadvies, grondonderzoek, sonderingsadvies, funderingsadvies, milieuadvies, bemalingsadvies - Aan & verkoopkeuringen d.m.v. visuele waarneming van de bouwkundige staat. D.m.v.
een rapport word in begrijpbare taal het herstel van de tekortkomingen en het te verwachten onderhoud inzichtelijk gemaakt. - Kostprijsbepaling & calculatie - Begeleiding bij oplevering d.m.v. het assisteren bij de ingebruikneming, het opnemen en keuren van het werk en controle van de gevraagde garanties, het assisteren bij het opleveren van het werk en bij het overdragen aan de opdrachtgever, afrekening van de aannemingssom, stelposten, verrekenposten, meer- en minderwerken. Heeft u vragen over onze dienstverlening dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend informatief gesprek.
Trefwoorden:
Aannemers, Bouw, Architect, Bouwadvies, Ingenieursbureau, Architecten en Architectenbureaus, Bouwbegeleiding, Constructieberekening, Bouwvergunning, Adviesbureaus Bouw, Constructiewerk, Bouwkundig Tekenwerk, Tekenwerk, Constructeur, Calculatie, Ingenieur, Bouwbureau, Bouwadviesbureau, Constructiebureau, Ontwerp, Bouwkosten, Bouwmaterialen, Bouwondernemingen, Adviesbureau, Bouwmateriaal, Projectbegeleiding, Aanvraag Bouwvergunning, Projectleider, Epa, Adviesgroep, Ontwerp en Advies voor de Bouw, Aanvraag, Bouwadviezen, Advies Bouwprojecten, Bouwbegeleider, Ramingen, Werkvoorbereiding, Epc Berekening, Werkvoorbereider, Opzichter, Advies Bouwonderhoud, Wba, Epn, Offerte Vergelijk, Projectbegeleider, Bouwkundig Tekening, Bouwopzichter, Kostendeskundige Bouw, Second Opinion Aannemer, Wba Bouwkundig Adviesbureau Ede
WBA Bouwkundig Advies zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor WBA Bouwkundig Advies!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. ARTEMISLAAN 41
  6713 HS  Ede
  0620099037
 2. ELLEBOOG 8
  6713 KP  Ede
  0318 527 348
 3. VALKENIER 309
  6713 RH  Ede
  0318-645535
 4. VERLENGDE MAANDERWEG 120
  6713 LM  Ede
  0318-619515
 5. WULPLAAN 7
  6713 BT  Ede
  0318 617 830
 6. Balgzand 10
  6718 MJ  Ede
  06 21984573
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken