Trouwshoot - trouwreportages & trouwalbums, Zoetermeer

Trouwshoot - trouwreportages & trouwalbums
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer - Rokkeveen
Zuid-Holland
Mobiel:
+31 (0) 653-338796
Geverifieerde lijst, geactualiseerd 4 maanden geleden

Economische Info

KvK-nummer
27186506
BTW Reg.
NL181848077B01

Beschrijving

De mooiste dan van je leven elke dag kunnen herbeleven. Stefan Segers de fotograaf van Trouwshoot zorgt voor frisse bruidsfotografie met een vleugje romantiek. bruidsfotografie zuid holland, trouwfoto zoetermeer en fotograaf prijzen.


Gedetailleerde beschrijving:
Trendy trouwfoto’s, wie wil dat niet?
Ik maak spontane trouwreportages net even anders dan anderen. Mijn trouwreportages zijn eigentijds, stijlvol en ongedwongen. Door mijn gevoel te volgen en te spelen met licht en compositie leg ik jullie dag op een creatieve manier vast.

Foto’s maken waar jullie je leven lang met plezier naar terugkijken is wat ik wil maken. Mijn stijl van fotograferen geeft een compleet verhaal van jullie trouwdag weer zoals jullie het hebben beleefd.

Momenten creëren
Op de bruiloft ben ik als een vlieg aan de muur. Ik ben aanwezig op de juiste momenten en de juiste plek maar verder zul je er geen last ervan hebben dat ik als fotograaf aanwezig ben.

Lijkt het je eng om op de foto te gaan? Dat is geen probleem want ik weet iedereen goed op hun gemak te krijgen voor mijn lens. Tijdens de fotoshoot help ik hier en daar met poseren, ook al heb je vaak niet eens door dat je poseert. Daardoor kan ik spontane momenten creëren.

Op zoek naar emoties
Een bruiloft is een emotionele dag waarin vele blije momenten zitten maar af en toe ook een traan wordt gelaten. Dit zijn net die momenten waar ik naar op zoek ben en probeer vast te leggen. Deze momenten vormen hoogtepunten van jullie bruiloft en zijn essentiële foto's om de reportage compleet te maken.

Emotionele momenten kun je niet faken en ontstaan vanzelf, voor mij is het belangrijk als fotograaf mee te gaan in al deze momenten en te anticiperen op wat er gaat gebeuren zodat ik klaar sta om deze momenten te vangen.

Denk eens aan de eerste ontmoeting wanneer de bruidegom zijn vouw gaat ophalen, of tijdens de ceremonie wanneer de ambtenaar verteld hoe jullie elkaar ontmoet hebben. Je komt in een achtbaan van emoties en deze houd ik altijd in de gaten.
Trefwoorden:
trouwreportage, Trouwfoto, huwelijksfotografie, Trouwfotograaf, Trouwfotografie, Huwelijksfotograaf, Fotograaf, Bruidsfotografie Zuid Holland, Fotograaf Prijzen, Trouwfoto Zoetermeer
Trouwshoot - trouwreportages & trouwalbums zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Trouwshoot - trouwreportages & trouwalbums!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. PRUISISCH BLAUW 31
  2718 KK  Zoetermeer
 2. MOKKABRUIN 23
  2718 NE  Zoetermeer
 3. ROKKEVEENSEWEG 46-C
  2712 XZ  Zoetermeer
 4. ORANJELAAN 38
  2712 GE  Zoetermeer
 5. ORANJELAAN 38
  2712 GE  Zoetermeer
 6. POSTBUS 7292
  2701 AG  Zoetermeer
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken