TheMiddleman.nl, Spijkenisse

Geverifieerde lijst, geactualiseerd op vrijdag 9 augustus 2019 van Rene

Openingstijden

donderdagdo
9:00 – 18:00
vrijdagvr
9:00 – 18:00
zaterdagzaGesloten
zondagzoGesloten
maandagma
9:00 – 18:00
dinsdagdi
9:00 – 18:00
woensdagwo
9:00 – 18:00
Geopend.
Sluit in  5 h 42 min.
5 h 42 min

Buiten deze openingstijden op afspraak geopend. Zowel 's avonds als in het weekend

Beschrijving

Het adviseren en ondersteunen van bedrijven en instellingen met betrekking tot het managen van (ICT) projecten, het adviseren en ondersteunen van bedrijven binnen het MKB met betrekking tot online bedrijfsstategieen en ICT, het ondersteunen van particulieren op het gebied van IT alsmede het verzorgen van sollicitatietrainingen.


Gedetailleerde beschrijving:
Projectmanagement
Als uw bedrijf of organisatie niet ingericht is om projecten uit te voeren is het vaak een extra belasting voor Uw eigen personeel om naast hun eigen werk ook nog eens een project op te starten en succesvol af te ronden.
Uw personeel moet doen waar ze goed in zijn en het opstarten en succesvol afronden van een project kunt u het beste over laten aan een externe projectmanager van TheMiddleman.nl. Hij neemt op het gebied van het project de regie over en functioneert tevens als een klankbord. Zaken die uw eigen personeel door de routine in het werk over het hoofd ziet kan hij in een sparringsgesprek identificeren en benoemen.

MKB onlinestrategie
Als ondernemer bent u expert op uw vakgebied en dat is voor u het aller belangrijkste. Dat uw bedrijf online goed vertegenwoordigd is, is tegenwoordig ook een must. Een professionele uitstraling van uw website is het halve werk als mensen op zoek zijn naar de beste ondernemer in uw branche.
U moet vooral doen waar u goed in bent en wij verzorgen uw online visitekaartje zodat u professioneel overkomt. We doen een intake waarin we samen bepalen hoe u het beste geprofileerd kan worden en kijken welke zaken u zelf kunt aanpakken en welke wij u uit handen kunnen nemen. Ons streven is om kosten efficient te werken, maar wel het maximale voor u er uit te halen.

Personal Branding
Ook als mens moet u goed voor de dag komen. Een sociaal profiel geeft een eerste indruk en is bepalend hoe mensen over u denken. Wij kunnen uw profiel gratis scannen en u ontvangt een overzicht met eventuele tips om uw profiel aan te passen.

PC Suppport
Als u computer, laptop of tablet er spontaan mee ophoud komt dat altijd ongelegen. Wij kunnen uw probleem analyseren en uiteraard in overleg werken aan een passende oplossing voor uw probleem. De uitleg geven wij in Jip en Janneke taal want wij willen dat u begrijpt wat er gebeurt. We zoeken altijd naar de goedkoopste oplossing.

Bezoek onze website: TheMiddleman.nl
Trefwoorden:
Social media, Online marketing, Webhosting, Website Bouwen, Content Management, Marketing, Projectmanagement, Sollicitatietraining, Projectondersteuning, Adviesgroep, Website Optimalisatie, Bedrijfspromotie, Bedrijfsstrategie, IT Hulp, online zichtbaarheid
Gesproken talen
Nederlands, Engels
Beschikbare betalingsmethoden
  • PayPal
    PayPal
  • Bank Transfer
    Bank Transfer
  • iDEAL
    iDEAL
TheMiddleman.nl zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor TheMiddleman.nl!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook
Twitter