Solis zonwering & rolluiken, Amsterdam

16 Beoordelingen
Geverifieerde lijst, geactualiseerd op 3-9-2020 van Michelle

Openingstijden

Tijden kunnen afwijken
dinsdagdi
10:00 – 17:00
woensdagwo
10:00 – 17:00
donderdagdo
10:00 – 17:00
vrijdagvr
10:00 – 12:30
zaterdagza
10:00 – 12:30
zondagzoGesloten
maandagma
10:00 – 17:00
Gesloten.
Opent in  6 h 8 min.
6 h 8 min

SHOWROOM open op woensdag en vrijdag van 10.00 - 12.30 uur én van 13.30 - 17.00 uur. Zaterdag van 10.00 - 15.00 uur. Ook op afspraak kunt u onze showroom bezoeken.

Economische Info

Vorige naam
Solis

Beschrijving

Solis is de specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering in de regio Amsterdam - Haarlemmermeer. Een klein bedrijf met korte lijnen en uitstekende service. Wij bieden een groot assortiment kwaliteitsproducten zoals: screens, terrasoverkappingen, zonneschermen, garagedeuren, rolluiken, insectenwering, windschermen, raamdecoratie en meer. Bent u op zoek naar rolluiken reparatie en/of zonwering reparatie, zoals doek vervangen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Service en kwaliteit, daar staan wij voor!


Gedetailleerde beschrijving:
Zonwering is er in vele vormen, kleuren en materialen en afhankelijk van uw smaak, stijl van het gebouw en uw behoeften.
Solis denkt graag met u mee voor een passende oplossing om aan uw wensen en behoeften te kunnen voldoen.
Wij leveren uitstekende kwaliteit buitenzonwering en u heeft een ruime keuze uit het assortiment. Of u nu op zoek bent naar een zonnescherm, markiezen, screens, terrasoverkapping / veranda en/of (veiligheids-) rolluik; bij ons bent u aan het juiste adres!

Het is niet altijd nodig een geheel nieuw product aan te schaffen. Heeft u een defecte motor, zoekt u een nieuw doek zonnescherm? Ook voor zonwering reparatie en rolluiken reparatie kunt u ons benaderen.

Neem gerust contact met ons op bij vragen óf voor het maken van een vrijblijvend en gratis advies aan huis in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en Amsterdam.
Beschrijving in een vreemde taal:
Solis is specialised in indoor and outdoor sunshade solutions.
A small business with short communication lines and excellent service.
We offer you a variety of sunshade solutions such as awnings, roller blinds, window styling, terrace covering, garage doors and more.
Also if you need reparation service we can help you out. We value quality, service, customization.
Visit our showroom in Amsterdam or check out the website for more information.
Trefwoorden:
Gordijnen, Zonwering, Rolluiken, Binnenzonwering, Screens, Lamellen, Markiezen, Buitenzonwering, Garagedeuren, Terrasoverkapping, Zonnescherm, Knikarmscherm, Uitvalscherm, Zonnewering, Jaloezieen, Veranda, Overkappingen, Windschermen, Insectenwering, Zonwering Buiten, Houten Jaloezien, Zonwering Detailhandel, Doek Zonwering, Horeca Zonwering, nieuw doek zonwering, Pergolazonwering, rolluiken Haarlem, rolluiken Haarlemmermeer, Rolluiken Reparatie, Zonwering Haarlem, zonwering Haarlemmermeer, Zonwering Reparatie
Verzorgingsgebied
Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Bentveld, Heemstede, Haarlem, Schalkwijk, Haarlemmermeer, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, Spaarndam, Lijnden, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Cruquis, Hillegom, Bennebroek, Hoofddorp, Velsen, IJmuiden
Gesproken talen
Engels, Duits, Nederlands
Beschikbare betalingsmethoden
 • Bank Transfer
  Bank Transfer
 • Cash
  Cash
 • Invoice
  Invoice
Solis zonwering & rolluiken zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Beoordelingen

, maandag 24 augustus 2020

Op de bovenste verdieping hebben we in drie delen over de volle breedte van het huis ramen. Het uitzicht op de bomen aan de overkant is heel mooi. Maar met de zon 's ochtends vol op deze ramen wordt het op de hele bovenste verdieping nogal warm. En omdat de (twee) ramen naar binnen openen wilde we ook iets tegen de muggen. Solis heeft bij ons nu een stormvast Ritzscreen (V550) geïnstalleerd die uiteraard de zon weert, maar toch nog steeds een mooie doorkijk biedt van binnenuit (20%). Omdat de schermen de ramen rondom volledig afsluiten en hele redelijke doorkijk biedt kan het zipscreen niet alleen 's nachts als 'hor' functioneren, maar ook overdag. De de kleur van de schermen past ook perfect bij de kleur van onze opbouw. Als extra hebben we ook een optie genomen waarmee we de schermen met de telefoon en met Google Home (via spraak commando's) open en dicht kunnen doen.

We hadden Solis gekozen omdat ze redelijk in de buurt zitten, goeie recensies hadden en vooral ook een goede prijs inclusief montage. We zijn heel tevreden met die keuze. Solis heeft ons uitstekend geadviseerd. Daarna was Michelle heel vlot met reageren via Whatsapp en email. Ze hield ons op de hoogte van mogelijke problemen met de levering van de Somfy motoren (corona dingetje). En vervolgens kregen we de schermen toch nog eerder geleverd en geïnstalleerd dan we oorspronkelijk gedacht hadden. We hebben de schermen nu bijna 2 maanden en alles werkt nog steeds zoals we gehoopt hadden. Eigenlijk gebruiken we alleen de spraakcommando's via Google Home om de schermen te bedienen en de Somfy-app zorgt ervoor dat de schermen 's ochtends op tijd dicht zijn. De meeste buren zijn al een keertje komen kijken en we adviseren ze allemaal om ook met Solis in zee te gaan als ze zo'n scherm willen hebben.

, vrijdag 17 juli 2020

Het is een verademing om klant te mogen zijn bij Solis. Alle afspraken worden nagekomen, samen wordt gezocht naar de beste oplossing en vriendelijk zou met hoofdletters geschreven moeten worden. Niets dan lof over contact, producten en installatie (en al het andere dat ik vergeet). Solis maakt 200% waar wat ze op hun website schrijven. Top!

van , zaterdag 25 juli 2020

Wat een ontzettend mooie recensie!!! We worden er ietwat verlegen van, maar voelen ons ook erg trots dat je onze kernwaarden zo hebt ervaren zoals wij dat willen laten ervaren. Dit versterkt enkel maar onze visie op het klein willen blijven en excellente service en aandacht te verlenen. Je bent geen nummer, maar iemand die aandacht verdiend. En liever meedenken in de juiste oplossingen passend bij jou behoeften dan denken in verkoop. Wij zijn blij met klanten zoals jij!! Geniet van de zomer.

, woensdag 1 juli 2020

Ik heb kortgeleden bij Solis zonwering en rolluiken screens gekocht voor mijn slaapkamer en badkamer op de tweede (bovenste) verdieping. Het wordt daar "s-zomers bij zonnig weer erg heet. Michelle en Piet Stuij hebben mij heel goed geholpen. De informatie die Michelle gaf was duidelijk en compleet. Piet heeft alles correct opgemeten en gemonteerd. De screens zijn een verademing. Het is veel minder heet in de kamers waar ze hangen. Ik kan Solis Zonwering & rolluiken aanbevelen! Prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

van , donderdag 2 juli 2020

Dank voor het schrijven van de recensie Rianne! Dat stellen wij zeer op prijs en geeft heel goed inzichtelijk wat het effect is van de producten én hoe je onze service hebt ervaren. We wensen je een hele prettige zomer toe! Zonnige groet, Piet en Michelle

, donderdag 11 juni 2020

Gisteren zijn bij mij screens voor de ramen van mijn dakopbouw geplaatst door Solis zonwering en rolluiken. Ik ben er erg blij mee. Goede en eerlijke informatie vooraf in de showroom door Michelle, vervolgens een vrijblijvende inmeetafspraak en na mijn akkoord met de offerte zijn de screens vakkundig geplaatst. Ik ben heel vriendelijk geholpen en er is netjes gewerkt.

, zaterdag 6 juni 2020

Nadat wij eerder rolluiken bij Piet en Michelle hadden besteld hebben we deze een Verano Zonnescherm op laten hangen. Ook deze keer waren wij weer tevreden met alle service, omdat ze de tijd voor je nemen. Zou Solis dan ook zeker aanbevelen.

van , zondag 7 juni 2020

Wat fijn om te horen Donny! De tijd nemen vinden we heel belangrijk en gelukkig ervaar jij dat ook zo. Zelfs nu in drukke en gekke tijden proberen we de tijd en persoonlijke aandacht te schenken. Tenslotte zijn het grote uitgaven en kijk je er lange tijd nog tegenaan. Dank voor de recensie! Piet en Michelle

alle beoordelingen weergeven
Schrijf een beoordeling voor Solis zonwering & rolluiken!

Kent u Solis zonwering & rolluiken? Deel uw ervaring - schrijf een beoordeling!

Contacten

Michelle Stuij
AANKOOP

020 3311039


  Michelle Stuij
  VERKOOP

  020 3311039

   Premium-record boeken
   Facebook