Rpm Houtbouw Nederland B.v., Enschede

Rpm Houtbouw Nederland B.v.
VELDHAARWEG 32
7546 RJ Enschede
Overijssel

Economische Info

Bedrijfsnaam
RPM Houtbouw Nederland B.V.
KvK-nummer
06047149
Vestigingsnummer
000009831770

Beschrijving

RPM Houtbouw Nederland is gespecialiseerd in houtbouw in de breedste zin van het woord. Van een volwaardige houten logwoning tot een houten sauna bij u in de tuin, alles is mogelijk. Bij ons staat het ecologisch en duurzaam bouwen van houten huizen centraal. Zowel woningen gebouwd in houtstapelbouw (logbouw) als in houtskeletbouw is mogelijk. Ook combinaties van logbouw met houtskeletbouw behoort tot de mogelijkheden. Alles wat wij doen is “custom made”. Dat wil zeggen dat wij op maat voor u ontwerpen.

U kunt bij ons terecht voor: houten huizen, chalets, vakantiewoningen, clubhuizen, luxe tuinhuizen, sauna´s, zwembadoverkappingen, picknick tafels, etc.

Heeft u interesse? Bezoek dan onze website: www.rpmhoutbouwnederland.nl


Gedetailleerde beschrijving:
RPM Houtbouw Nederland is gespecialiseerd in houtbouw in de breedste zin van het woord. Van een volwaardige houten woning, een clubhuis tot een luxe houten tuinhuis bij u in de tuin, alles is mogelijk. Bij ons staat het ecologisch en duurzaam bouwen van houten huizen centraal. Wij zijn gevestigd in Enschede en hebben een harmonieuze samenwerking met de firma RPM uit Estland. Zowel woningen gebouwd in houtstapelbouw (logbouw) als in houtskeletbouw is mogelijk. Ook combinaties van logbouw met houtskeletbouw behoort tot de mogelijkheden. Graag informeren wij u in de bouwwijzen en de daarmee samenhangende afwerking.

Alles wat wij doen is “custom made”. Dat wil zeggen dat wij op maat voor u ontwerpen. Uw wensen staan centraal en wij begeleiden u tijdens dit creatieve proces, verzorgen de bouwaanvraag bij de gemeente en begeleiden de bouw.

U kunt bij ons terecht voor: houten huizen, chalets, vakantiewoningen, clubhuizen, luxe tuinhuizen, sauna´s, zwembadoverkappingen, picknick tafels, etc.

Heeft u interesse? Bezoek dan onze website: www.rpmhoutbouwnederland.nl
Trefwoorden:
Projectontwikkeling, Bouw, Blokhutten, Tuinhuis, Tuinhuizen, Prefab, Blokhut, Duurzaam Bouwen, woningen, Houthandel, Houtbouw, Zelfbouw, Sauna, Chalets, vakantiewoning, Picknicktafel, Gastenverblijf, Houtstapelbouw, Ecologisch Bouwen, Droomhuis, Houten Huis, Zwembadoverkapping, Clubhuis, Clubhuizen, HBS, Gastenverblijven, Houten Huizen, Log, Loghomes, Logs, Droomhuizen, Houten Sauna, Houten Sauna's, Logbouw Methode, Luxe Tuinhuizen, Zwembadgebouw, Zwembadgebouwen
Rpm Houtbouw Nederland B.v. zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Rpm Houtbouw Nederland B.v.!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. SCHADDENDIJK 79
  7546 RL  Enschede
 2. USSELERVEENWEG 93/B
  7546 PJ  Enschede
 3. POORTBULTENHOEK 4
  7546 CV  Enschede
 4. HAAKSBERGERSTRAAT 1000
  7548 PC  Enschede
 5. Scherpenzeelhoek 50
  7546 HR  Enschede
 6. GAFFELHOEK 20
  7546 MS  Enschede
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken