Nijkerk Woningstichting, Nijkerk Gld

Nijkerk Woningstichting
Van 't Hoffstraat 40
3863 AX Nijkerk Gld
Ge
Neem vandaag contact op
geactualiseerd 2 maanden geleden

Economische Info

Hoofdkantoor adres
Gelderland

Beschrijving

Prettig wonen bepaalt voor veel mensen of ze prettig leven. Dat gaat verder dan een fijn huis. Ook de woonomgeving moet veilig en leefbaar zijn. Mensen moeten een plek hebben waar ze zelfstandig kunnen wonen, ook als ze zorg of extra ondersteuning nodig hebben. Op al deze vlakken is WSN actief.

We doen dat door maatschappelijk te ondernemen, door het bieden van voldoende en betaalbare woningen passend bij de wensen en behoeften van onze huidige samenleving, door het faciliteren van voorzieningen en door extra ruimte te bieden aan senioren, starters en mensen met een beperking die op de woningmarkt moeite hebben om een woning te vinden. Maar we werken natuurlijk niet alleen. Juist samen met partners kunnen we wat betekenen voor de mensen in Nijkerk. Met respect en onderling vertrouwen vullen de partijen elkaar goed aan. Zodat we samen maatwerk kunnen leveren op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid. Onze rol daarin nemen we serieus. Door initiatieven te nemen, te participeren in verschillende projecten en door kansen te benutten, kunnen we toonaangevend zijn op het gebied van wonen, het leveren van woondiensten en kwalitatief goede woonmilieus en het faciliteren van zorgdiensten.

Actief voor de samenleving in Nijkerk, dat is waar we voor staan. De lokale samenleving vraagt om een passend aanbod aan woonruimte. We werken dan ook aan verschillende nieuwbouwprojecten. Dat vraagt om een creatieve aanpak, want Nijkerk heeft nog maar beperkte mogelijkheden om uit te breiden.

We verhuren ruim 3.000 woningen in de gemeente Nijkerk. Het grootste deel daarvan in Nijkerk zelf, verdeeld over bijna alle wijken. We bieden zo veel mogelijk maatwerk. Onze partners zijn de gemeente en zorg- en welzijnsinstellingen. We luisteren naar onze omgeving en laten zien wat we doen en waarom we dat doen.


Trefwoorden:
Reparatie, Bedrijven, Garages, Cv Onderhoud, Adviesgroep, Bovenwoningen, Zorgwoning, Sociale Huurwoning
Categorieën
Hypotheekaanbieders
Nijkerk Woningstichting zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Nijkerk Woningstichting!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. HUSSELMANSGOED 25
  3863 BV  Nijkerk
 2. Vetkamp 27
  3862 JM  Nijkerk
 3. GILDENSTRAAT 47
  3861 RG  Nijkerk
 4. GENEMUIDENGRACHT 52
  3826 BL  Amersfoort
 5. RUIMTEVAART 24
  3824 MX  Amersfoort
 6. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken